Turkiet

IMG_20150820_161132

IMG_20150904_152426

Nu är vi hemma igen efter en underbar semester i Turkiet, ja vi har till och med hunnit med en hel arbetsvecka. Vi hade det jättebra med shopping, massor av bad och mysiga stunder tillsammans. En fördel var att Kartal nu är så stor att han kunde uppskatta en kväll tillsammans med farmor och vi föräldrar kunde gå ut och äta själva! Kartal uppskattade verkligen resan och sög åt sig som en svamp av språket! Helt underbart att se att han förstår precis allting även om han har svårt att själv uttrycka sig turkiska. När kusinerna pratade med honom på turkiska så kunde han komma till mig och skvallra om vad dom hade sagt. Så nu gäller det att hålla igång språket så att han får utveckla det så att han kan prata lite mer också.

Kartal tyckte att det var jättespännande att få flyga nu när han blivit lite större och han satt jätteduktigt i sin stol under båda resorna. Även om han var lite besviken på att planet inte gasade mer under starten. Så skönt att han blivit så pass stor att han förstår att man måste sitta still under start och landning. Han var verkligen jätteduktig under resorna.

Nu laddar vi för en kalashelg då vi ska fira Kartals födelsedag på lördag. Han ju turen att få två kalas eftersom vi firar honom både i Turkiet och Sverige. Något som blivit lite av en tradition.

Annonser

Kommentera/Leave a Reply

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s