Färg/Paint

Idag började vi måla på huset och det gick riktigt bra faktiskt. Chanel var med som maskot också. Synd bara att det blev lite kallt på eftermiddan. Bjuder på lite bilder från dagen.

Today we started to paint the house and it went very well actually. Chanel was with as a supporter to. To bad it went coold in the afternoon. Here is some pictures from today.

Annonser

3 thoughts on “Färg/Paint

  1. Hej. Va roligt att jag hittade din blogg, vi kommer förhoppningsvis skriva kontrakt med anebyhus i veckan för exakt samma hus som ni fast kanske att det blir klassiskt med liggande fasad 🙂 några tips o råd? Vill veta allt. Hur länge har ni hållt på? Känns som det går snabbt om man ser i bloggen. Tacksam för svar

  2. Hej! Det var inte ni som ska bygga i Kåvetorp? Spännande att ni är på g med husbygge, det är jätte kul när man kommer igång. Det går jätte fort så det har du rätt i. Vi började titta i november/december och skrev på papprena i januari /februari sen reste dom huset i april. På en vecka var sedan taket och allt klart. Nu målar vi för fullt innan dom tar bort byggställningen och sätter stuprör. Det är skönt att hinna göra det med ställningen kvar. Vi har gjutit en platta på uteplatsen under tak så tänkte vi glasa in den i framtiden. Det kan jag rekomendera om man vill ha en inbyggd altan. Du får gärna fråga om du undrar nått.

    • Vi ska bygga i Ängelholm. Vart bygger ni? Det är en stor fördel med det moderna att man kan få tak över den ena uteplatsen. Har ni öppnat upp så det blir högt i tak. På första mötet sa vår säljare att det gick men sist sa han att de har slutat med det även på modern stil. Tråkigt. Jag kanske kan få din mailadress och skriva där istället. Min är terese_fkp@hotmail.com

Kommentera/Leave a Reply

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s