Grunden/The foundation

Nu börjar grunden bli klar för att gjutas snart. Det händer mycket varje dag på tomten så det gäller åka ut och titta med jämna mellanrum.

Now the foundation is getting ready for moldig soon. It happens a lot every day at the lot so you have to go there and look every now and then.

Så här ser det ut nu. / Now it looks like this.

Garaget / The garage

Huset / The house

Annonser

5 thoughts on “Grunden/The foundation

  1. Hej, hittade en blogg och vart helt överlycklig, vi är också på g att bygga Aneby hus 132:) jättespännande att få följa er blogg, vi var i Västerås och tittade på uppbyggd 132, och det var helt fantastiskt, vad heter programmet du ritar in 3D i? Med vänlig hälsning, Fam ferraro

    • Åh vad roligt. Vart ska ni bygga? Det finns ju inte så många 132:or än, tror nästan det bara är den i Västerås som finns färdig. Jag själv har aldrig sett den färdigbyggd. Kändes onödigt att åka till Västerås nu när vårt eget snart är klart.

      Programmet heter MyDeco och finns på mydeco.com det är internetbaserat så du behöver inte installera något på datorn. Ett tips är att ladda upp planritningen så fixar programet hela huset åt dig och du behöver bara dekorera. Lycka till!

Kommentera/Leave a Reply

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s